Produk Tasneem Naturel yang berasaskan essential oil semakin mendapat tempat dalam kalangan ibu-ibu di Malaysia. Dengan permintaan yang semakin meningkat, peluang jana pendapatan untuk agen dan dropship juga semakin meriah.

5 jenis balm Tasneem Naturel ini sudah menemui lebih 100 ribu ibubapa seluruh Malaysia sejak 2016

Rangkaian Jagaan bayi Baby New Range yang dilancarkan pada 2019 semakin mendapat tempat di hati ibubapa

Sana sini permintaan untuk Cash on Delivery (COD) produk Tasneem semakin tinggi kerana produk Tasneem sudah menjadi keperluan bila anak tak sihat.

Antara produk yang hot untuk COD ialah balm CF rub untuk masalah batuk dan selsema, balm T rub untuk masalah kembung dan sembelit serta Spray Sleepy untuk anak susah tidur. 3 hot item ni kalau pelanggan perlukan mereka sanggup datang cari hingga ke depan rumah walaupun dah malam.

Jadi peluang membuat jualan produk Tasneem adalah tinggi asalkan kita memang rajin untuk melakukan promosi supaya orang tahu kehadiran agen Tasneem ni kawasan mereka.

Untuk mendaftar sebagai agen Tasneem hanya perlu ikuti 7 langkah pendaftaran di bawah.

Bayar Yuran Pendaftaran RM99 di laman www.tasneemnaturel.com anda sudah mempunyai akaun ID dengan HQ Tasneem Naturel dan sudah layak untuk mendapatkan produk Tasneem pada harga agen.

Dengan bayaran yuran pendaftaran ini, anda juga akan mendapat bimbingan terus untuk berbisnes dari Master Leader Sakinah Hamid di bawah TeamSHC.

Dengan pengalaman membimbing lebih 500 agen sejak tahun 2017 in syaa Allah saya akan dapat membantu anda menjana pendapatan yang diidamkan bersama Tasneem Naturel.

Untuk pertanyaan lanjut hubungi 0194715407 sekarang.