Agen dan Stokis Balm Tasneem Naturel

Agen dan Stokis Tasneem Naturel

Produk Tasneem Naturel boleh didapati dari agen dan stokis sah di semua negeri seluruh Malaysia. Pastikan agen yang dihubungi mempunyai ID agen bagi memastikan anda mendapat produk yang original. PERLIS Fiezza 0129145935 (Perlis) KEDAH Nor Alawiyah binti Yaakop 0194043802 (Sik) Sofiah binti Kasim 0136463012 (Jitra) Fatin Shafiqah binti Rosli 0194187261 (Kulim) Nur Fauziana binti Abu […]

Kedai Bayi Dan Farmasi Jual Produk Tasneem Naturel Di Pulau Pinang

Alhamdulillah semakin ramai yang mengambil berat akan kepentingan menggunakan produk yang natural dan tiada unsur bahan kimia dalam produk barangan bayi. Di Tasneem Naturel, kami memang menggunakan dari bahan semulajadi dan bebas dari bahan merbahaya. Anda boleh mendapatkan produk Tasneem Naturel melalui Agen yang berdaftar atau dari Kedai dan Farmasi seperti berikut: Sunny Pharmacy Bagi […]

Balm Sleeptime Tasneem Bantu Anak Susah Tidur

Balm Sleeptime Tasneem Bantu Anak Susah Tidur

Mendapat cahaya mata adalah satu anugerah yang terindah dalam hidup setiap pasangan yang telah berumah tangga. Namun perlu diingatkan, ia juga merupakan satu permulaan yang ibu terpaksa berkorban waktu tidur.  Pernah tak ibu alami pekara seperti ini. Di mana anak-anak tak nak tidur? Susah nak tidur? Hanya tidur-tidur ayam tidur dan nak berkepit dengan ibu. […]

Agen Tasneem Naturel Kulai, Johor

Agen Tasneem Naturel Kulai, Johor

Assalamualaikum dan salam perkenalan dari saya. Alhamdulillah nama diberi Rosikah binti Noh. Bagi mana yang belum kenal boleh panggil dengan panggilan Kak Rose atau pun Kak Ikah. Kak Rose berasal dari Jitra, Kedah. Setelah tamat sahaja alam persekolahan tingkatan 5, Kak Rose dah mula hidup merantau. Dari Kedah ke Pahang, dari Pahang ke Perlis, dari […]

Tips Evergreen Atasi Anak Meragam Sebelum Tidur

Anak meragam sebelum tidur

Hakikatnya dalam kehidupan ini masih ramai ibu bapa yang sedang menghadapi bayi meragam sebelum tidur. Kadang kala buntu dibuatnya melayan ragam si manja menangis dan serba tak kena hingga membuatkan ibu bapa kepenatan akibat tidak cukup tidur sehingga berminggu- minggu lamanya. Menangis merupakan salah satu cara bayi itu berkomunikasi dengan ibu bapanya. Bayi menangis untuk […]

Agen Tasneem Naturel Kuala Nerus, Terengganu

Agen Tasneem Naturel Kuala Nerus Terengganu

Assalamualaikum. Hai saya Nuraida Mohd Harith. Boleh panggil saya, Aida. Saya berasal dari Plentong, Johor Bahru, Johor dan sekarang menetap di Kuala Nerus, Terengganu. Alhamdulillah dah hampir 7 tahun bermastautin di negeri Terengganu Darul Iman. Saya berusia 38 tahun dan merupakan Ibu kepada 3 cahayamata. Yang sulung merupakan anak lelaki berusia 7 tahun, yang kedua […]

Agen Tasneem Naturel Kuala Terengganu, Terengganu

Agen Tasneem Naturel Kuala Terengganu

Assalamualaikum dan salam perkenalan. Nama diberi Norhaida Laila binti Baharuddin. Disebabkan nama panjang ada yang panggil saya Haida,Laila dan terbaru Mekda. Harapannya panggilan mekda kekal sampai bila- bila sebab dah terbiasa. Mekda berasal dari Terengganu dan sekarang ini menetap di Kuala Terengganu. Sudah berkahwin dan mempunyai seorang cahaya mata perempuan bernama Aisyah Humaira. Sekarang ini […]

Agen Tasneem Naturel Sungai Petani, Kedah

Agen Tasneem Naturel Sungai Petani Kedah

Assamualaikum dan salam perkenalan semua. Saya Wardah bt Abdul Rahman, berusia 34 tahun dan bergelar seorang ibu kepada sepasang cahaya mata berusia 8 tahun (Muhammad Yusuf) dan 6 tahun (Maryam). Kampung saya di Jitra dan kini kami sekeluarga menetap di Sungai Petani, Kedah. Selain menjalankan perkhidmatan terapi bekam dan urutan untuk golongan wanita, saya juga […]

Panduan Asas Cara kenali Essential Oil Asli dan Bagaimana untuk Gunakannya

Dulu-dulu bila jumpa minyak dalam botol kecik-kecik ni saya ingatkan minyak wangi. Lepas tu ada kawan-kawan amalkan untuk aromatheraphy barulah tau sikit. Tapi nak cuba rasa macam tak perlu ja.hihi. Sampailah sifu natural parenting saya sendiri, Puan Sheeda share pasal Apakah EO (essential oil), barulah tergerak hati nak belajar. Dan masya Allah saya sungguh kagum dengan […]

Stokis dan Agen Sah Tasneem Naturel Negeri Selangor

Stokis dan Agen Sah Tasneem Naturel seluruh Selangor

Agen Tasneem Naturel Meru Klang, Selangor Intan Syafinaz FB : Tasneem Naturel Klang Mamaqhaleef Ig : tasneemnaturelmerukapar Google : Balm Tasneem Naturel Meru Klang Selangor 0122493268 Agen Tasneem Naturel Batu Caves, Gombak dan Selayang, Selangor Anita Othman FB: Anita Othman Ig : anitapediadotcom Google : Tasneem Naturel Batu Caves byanitaothman 0139951601 Agen Tasneem Naturel Batu […]

Pakej Newborn Tasneem Naturel, Persediaan Penting Sambut New Baby

Kelahiran new baby memang sesuatu yang ditunggu-tunggu, namun dalam masa yang sama hati tetap gusar memikirkan reaksi si kecil kelak. Adakah jenis mudah diurus, ataupun asyik menangis sehingga kita tenggelam punca. Ini antara kerisauan menyambut new baby tak kira lah anak sulung mahupun dah masuk dua tiga orang. Kebimbingan ini memang berasas. Kerana kelahiran setiap […]

Apakah Essential Oil dan Bagaimanakah Ia Berfungsi

Apakah-Essential-Oil-dan-Bagaimanakah-Ia-Berfungsi

Sekarang ni dimana-mana pun kita akan jumpa minyak pati tumbuhan atau lebih dikenali dengan essential oil (EO) digunakan secara meluas. Pelbagai produk dari aspek kesihatan, kebersihan malah kesimbangan mental dan emosi dirumuskan menggunakan manfaat dari essential oil. Jadi sebelum kita buat keputusan untuk memilih produk berasaskan essential oil, ada baiknya kita fahamkan dulu apa sebenarnya […]