Kedai Bayi Dan Farmasi Jual Produk Tasneem Naturel Di Pulau Pinang

Alhamdulillah semakin ramai yang mengambil berat akan kepentingan menggunakan produk yang natural dan tiada unsur bahan kimia dalam produk barangan bayi. Di Tasneem Naturel, kami memang menggunakan dari bahan semulajadi dan bebas dari bahan merbahaya. Anda boleh mendapatkan produk Tasneem Naturel melalui Agen yang berdaftar […]

Agen Tasneem Naturel Kuala Terengganu, Terengganu

Assalamualaikum dan salam perkenalan. Nama diberi Norhaida Laila binti Baharuddin. Disebabkan nama panjang ada yang panggil saya Haida,Laila dan terbaru Mekda. Harapannya panggilan mekda kekal sampai bila- bila sebab dah terbiasa. Mekda berasal dari Terengganu dan sekarang ini menetap di Kuala Terengganu. Sudah berkahwin dan […]

Panduan Asas Cara kenali Essential Oil Asli dan Bagaimana untuk Gunakannya

Dulu-dulu bila jumpa minyak dalam botol kecik-kecik ni saya ingatkan minyak wangi. Lepas tu ada kawan-kawan amalkan untuk aromatheraphy barulah tau sikit. Tapi nak cuba rasa macam tak perlu ja.hihi. Sampailah sifu natural parenting saya sendiri, Puan Sheeda share pasal Apakah EO (essential oil), barulah […]

Pakej Newborn Tasneem Naturel, Persediaan Penting Sambut New Baby

Kelahiran new baby memang sesuatu yang ditunggu-tunggu, namun dalam masa yang sama hati tetap gusar memikirkan reaksi si kecil kelak. Adakah jenis mudah diurus, ataupun asyik menangis sehingga kita tenggelam punca. Ini antara kerisauan menyambut new baby tak kira lah anak sulung mahupun dah masuk […]

Apakah Essential Oil dan Bagaimanakah Ia Berfungsi

Sekarang ni dimana-mana pun kita akan jumpa minyak pati tumbuhan atau lebih dikenali dengan essential oil (EO) digunakan secara meluas. Pelbagai produk dari aspek kesihatan, kebersihan malah kesimbangan mental dan emosi dirumuskan menggunakan manfaat dari essential oil. Jadi sebelum kita buat keputusan untuk memilih produk […]

Set Tidur Lena Tasneem penyelesaian untuk Masalah Bayi Susah Tidur

Mendapat cahaya mata memang pengalaman yang indah untuk setiap pasangan, namun ia juga permulaan kepada cabaran untuk korbankan waktu tidur malam yang enak.hehe. Masih ingat lagi ketika menyambut kelahiran anak sulung kami, hampir setiap malam terpaksa bergilir berjaga malam kerana dia tak nak tidur. Kalau […]