Entri 101

1
63
views

Teks : Sakina Hamid

Foto : Sakina Hamid

Alhamdulillah, catatan di blog ini sudah melepasi 100 post pertama. Dah lepas pantang kot eh..hehe. Rasanya macam baru ja bermula, kejap semangat kejap down dah sampai ke entri 101.

100 POST

Alhamdulillah Allah kurniakan kekuatan untuk bermula dulu. Walaupun dalam keadaan hanya tahu nak berkongsi, tapi tak tahu teknik yang betul. Bila dah mula, belajar sikit-sikit dan baiki dari masa ke semasa.

Sehingga entri 101 ni, saya belum berpuashati dengan penulisan saya di blog ini. Masih banyak lagi yang belum terzahir, dan masih mencari cara yang terbaik menjadikan penulisan saya membawa manfaat kepada ummah.

Doakan saya ya.

Salam entri 101 :-D,

www.sakinahamid.com

Previous articleMainan Pilihan Anak Lelaki?
Next articleMenggilap Keyakinan Diri Sejak Kecil
Ibu kepada 2 orang cahaya mata. Sangat berminat dengan Pendidikan Awal Kanak-kanak. Menulis hasil dari pembelajaran sendiri dan pengalaman. Membekalkan produk pendidikan kanak-kanak untuk aktiviti homeschool. Boleh dihubungi melalui sms/whatsapp : +60194715407.
SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here