Kedai Bayi dan Farmasi Jual Balm Tasneem di Johor

Alhamdulillah produk Tasneem sudah mendapat tempat di hati ibu bapa di Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia. Semakin ramai yang memahami kepentingan menggunakan produk yang bebas dari bahan kimia dan sintetik. Malah produk ini juga telah banyak membantu memudahkan urusan harian ibu bapa bersama anak-anak.

baby balm
5 baby balm yang berwajah baru

Anda boleh dapatkan rangkaian produk Tasneem dari Agen Sah Tasneem atau di rangkaian Kedai Bayi dan Farmasi seperti berikut.

Mom’s Nest (Kluang)

Bagi warga Kluang yang memerlukan produk Tasneem boleh dapatkan di Kedai Mom’s Nest cawangan Kluang yang berhadapan dengan Kluang Mall dan bersebelahan dengan Alliance Bank.

Barisan produk Tasneem yang terdapat di dalam kedai

Waktu operasi kedai adalah dari jam 9.30 pagi sehingga jam 9.30 malam.

Carian google map di SINI.

Sebarang pertanyaan berkaitan stok di kedai boleh hubungi KAMI.

Mom’s Nest (Kulai)

No 7, Jalan Kenanga 29/1, Bandar Indahpura, 81000 Kulai, Johor

Penduduk sekitar Kulai jika memerlukan produk Tasneem, boleh dapatkannya di Kedai Mom’s Nest cawangan Kulai. Kedai tersebut sebaris dengan Hong Leong Bank, Bank Simpanan Nasional (BSN) dan Farmasi AM/PM.

Untuk carian google boleh klik di SINI.

restock balm

Kedai ini beroperasi dari jam 9.30 pagi sehingga 9.30 malam.

Jika ada pertanyaan berkaitan stok, boleh hubungi di talian 0122274537

Mom’s Nest (Skudai)

NO 49, JALAN MUTIARA 1/2, Taman Mutiara Mas, 81300 Skudai, Johor

Bagi warga Skudai yang ingin mendapatkan produk Tasneem di Kedai Mom’s Nest cawangan Skudai, boleh berkunjung ke kedai ini yang berada di belakang Mydin Mutiara Rini dan Tesco Extra Mutiara Rini.

Boleh juga gunakan carian google map di SINI.

Kedai ini beroperasi dari jam 9.30 pagi sehingga 9.30 malam.

Sebarang pertanyaan berkaitan stok di kedai ini, anda boleh hubungi di talian 0122274537.

Mom’s Nest (Pasir Gudang)

NO 41, JALAN SEJAMBAK 14, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor

Kepada penduduk warga Skudai yang berminat mendapatkan rangkaian produk Tasneem di Mom’s Nest cawangan Pasir Gudang boleh berkunjung ke kedai yang terletak berhampiran dengan Hospital pakar KPJ Pasir Gudang & Al Ikhsan Taman Bukit Dahlia.

Carian google map klik di SINI. Waktu operasi adalah dari jam 9.30 pagi hingga jam 9.30 malam.

Untuk pertanyaan berkaitan stok di kedai boleh hubungi KAMI.

Farmasi Sihat (Pagoh)

No 14-2, Jalan Besar Pagoh, 84600 Muar, Johor

Bagi penduduk sekitar Pagoh yang memerlukan produk Tasneem boleh berkunjung ke Farmasi Sihat cawangan Pagoh. Farmasi ini terletak berdekatan kemudahan SJK (C) Soon Mong dan Pejabat pos Pagoh.

Stok Tasneem di rak Farmasi Sihat

Carian di google maps di SINI. Waktu operasi bagi farmasi ini bermula dari hari Ahad sehingga Jumaat dari jam 9.00 pagi hingga jam 9.30 malam. Hari Sabtu farmasi ini tutup.

Sebarang pertanyaan berkaitan stok di kedai boleh hubungi 0167027256.

Farmasi Sihat (Rengit)

8, 7 & 7A JALAN MUHIBAH, RENGIT, 83100 BATU PAHAT, JOHOR

Warga Rengit yang mahu mendapatkan produk Tasneem, boleh ke Farmasi Sihat. Lokasi farmasi ini berhadapan SMK TUN SARDON dan berdekatan dengan pejabat pos Rengit.

Boleh buat carian google di SINI. Farmasi ini beroperasi seperti berikut: Ahad hingga Jumaat (9.00am – 9.30pm), Sabtu (12.30pm – 9.30pm).

Barisan stok Tasneem di Farmasi Sihat

Di farmasi ini ada menjual pelbagai keperluan dan produk kesihatan serta menawarkan konsultasi dan screening kesihatan kepada para pelanggan.

Untuk pertanyaan berkaitan stok, anda boleh hubungi kami di talian INI.

Farmasi Sihat (Senggarang)

No 58-1, Jalan Ismail Senggarang, 83200 Batu Pahat, Johor

Bagi warga Senggarang yang mahu mendapatkan stok Tasneem di kedai atau farmasi,boleh berkunjung ke Farmasi Sihat cawangan sini. Lokasi farmasi ini berdekatan SK Senggarang dan balai polis Senggarang.

Carian google maps ada di SINI. Waktu operasi bagi farmasi ini seperti berikut: Sabtu – Khamis : 9am – 930pm, Jumaat : 1pm – 930pm.

Farmasi ini ada menjual pelbagai keperluan dan produk kesihatan serta menawarkan konsultasi dan screening kesihatan kepada para pelanggan.

Sekiranya anda ada pertanyaan berkaitan stok, boleh hubungi talian ini 0167027256.

Aish Baby Shop

4, Jalan Nusaria 1 J/1, Taman Nusantara, 81550 Gelang Patah, Johor

Bagi warga Gelang Patah yang ingin mendapatkan produk Tasneem Naturel, anda boleh kunjungi kedai Aisy Baby Shop ni. Lokasi kedai terletak di belakang Dominos dan berdekatan dengan Pasaraya Everjoy.

Jika menggunakan carian google maps, boleh klik di SINI. Kedai ini beroperasi setiap hari dari jam 9.30 pagi sehingga jam 9.30 malam.

Barisan produk Tasneem di rak kedai Aisy Baby Shop

Kedai ini juga ada menjual barang kelengkapan ibu berpantang, ibu mengandung, barangan bayi dari susu,lampin pakai buang, carseat sehinggalah stroller bayi.

Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan berkaitan stok di kedai, anda boleh hubungi 0167027256.

HANNAH BABY STUDIO

Bagi warga Kluang yang berhampiran dengan Hannah Baby Studio, boleh mendapatkan stok produk Tasneem Naturel di sini. Lokasi kedai ini terletak bersebelahan kedai Damai Optometry dan Fahim Rental Car.

NO 4 JALAN 1/2 TAMAN FAJAR KLUANG JOHOR

Kedai ini beroperasi dari jam 10.00 pagi sehingga jam 9.00 malam setiap hari. Di dalam kedai ini menyediakan keperluan ibu bersalin, ibu berpantang, pakaian kanak-kanak, barangan mainan interaktif kanak-kanak dan keperluan asas bayi.

Carian lokasi melalui Google boleh klik DISINI.

Sekiranya anda ada pertanyaan berkenaan stok di kedai ini boleh hubungi kami di talian INI.

Jika tiada Kedai Bayi dan Farmasi berhampiran anda yang menjual rangkaian produk Tasneem, boleh dapatkan secara online di SINI.

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge