Pengedar Tasneem Naturel Kudat, Sabah

0
124
views

Assalamualaikum..

Haiii.. saya NOR HIDAYAH BT MOHD YUSOP. Mesra dengan panggilan Dae @ Dayah.

Sekarang berumur 31 tahun dan ibu kepada 2 orang cahaya mata. Seorang lelaki (5 tahun) dan seorang perempuan (1 tahun 9bulan)

agentasneemnaturelkudat

Saya suri rumah bekerjaya. Sekarang seorang guru di Kudat, Sabah. Berasal dari
Pahang dan menetap di Kudat hampir 7 tahun. Setiap hari masa kita banyak bersama
dengan anak-anak murid di sekolah.

Waktu cuti saya banyak habiskan masa dengan pokok-pokok. Suka menanam segala macam jenis pokok. Sukakan hijau-hijau, bau rumput. Doakan moga suatu hari nanti saya ada sebuah nursery pokok ya. Hehe.  Selain tu saya sangat suka dengan aktiviti lasak.

agentasneemnaturelkudat agentasneemnaturelkudat
Saya mula berkecimpung dengan Tasneem Naturel pada November 2017. Semuanya bermula sebab anak-anak saya yang sulong dan si bongsu yang suka berjaga malam. Lepas tu si sulong tantrum dan si bongsu tidak pandai muntah kahak.

Memang serabut masa tu. Bila guna balm ni dan berkesan pada anak-anak, terus terjatuh cinta tanpa sengaja pada set Tasneem Naturel.

Tasneem Naturel ni ada 5 beradik.

CF -Rub : Selsema, Batuk & Demam

T-Rub : Kembung Perut, Sembelit (Ala-ala minyak telon)

Sleep Time : Memudahkan anak2 Untuk Tido

Calm Time : Menenangkan anak meragam/ Tantrum

Skeenz : Masalah Kulit, Gatal2, Ekzema

agentasneemnaturelkudat
Kalau korang nak risik-risik dengan lebih lanjut pasal balm ni boleh follow facebook Dae Sakura atau FB page Qaseh Hidayah.

Nak lagi mudah boleh terus whatapps saya di 60134540247. Saya jugak boleh buat penghantaran (COD) sekitar Kudat dan Kota Marudu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here