Agen Tasneem Naturel Sungai Petani, Kedah

Agen Tasneem Naturel Sungai Petani Kedah

Assamualaikum dan salam perkenalan semua. Saya Wardah bt Abdul Rahman, berusia 34 tahun dan bergelar seorang ibu kepada sepasang cahaya mata berusia 8 tahun (Muhammad Yusuf) dan 6 tahun (Maryam). Kampung saya di Jitra dan kini kami sekeluarga menetap di Sungai Petani, Kedah. Selain menjalankan perkhidmatan terapi bekam dan urutan untuk golongan wanita, saya juga […]

Stokis dan Agen Sah Tasneem Naturel Negeri Selangor

Stokis dan Agen Sah Tasneem Naturel seluruh Selangor

Agen Tasneem Naturel Meru Klang, Selangor Intan Syafinaz FB : Tasneem Naturel Klang Mamaqhaleef Ig : tasneemnaturelmerukapar Google : Balm Tasneem Naturel Meru Klang Selangor 0122493268 Agen Tasneem Naturel Batu Caves, Gombak dan Selayang, Selangor Anita Othman FB: Anita Othman Ig : anitapediadotcom Google : Tasneem Naturel Batu Caves byanitaothman 0139951601 Agen Tasneem Naturel Batu […]

Tips Urus Masa di Dapur bagi Wanita Bekerja dari Rumah

Tips Urus Masa di Dapur bagi Wanita Bekerja dari Rumah

Hari ni anak balik awal sempena musim peperiksaan. Rasa macam kejappp sangat masa diorang kat sekolah. Mak banyak lagi urusan bisnes belum setel ni.haha. Mujur la gulai ayam semalam banyak lebih. Jadilah menu hari ni gulai ayam perangat, ayam goreng panas2 lawan dengan sambal bilis Cik Nor. Fuhh..tak sedar licin sepinggan. Menu makan dengan anak2 […]

2 Tips Penting Mulakan Bisnes dari Rumah dengan Modal yang Kecil

2-Tips-Penting-Mulakan-Bisnes-dari-Rumah-dengan-Modal-yang-Kecil-4

Senyum sorang2 bila terjumpa gambar zaman mula2 bisnes dulu. Rasa kelakar pun ada, tapi kalau takda yang dulu takda jugalah yang sekarang kan. Gambar2 ni antara bukti2 kejahilan satu ketika dulu. Buat bisnes ikut sedap apa yang kita fikir. Pantang nampak benda macam boleh jual ja terus nak up iklan.  Orang baru acah2 tanya ko […]

Agent Tasneem Naturel Kinarut, Putatan & Penampang Sabah

naseebaHAgentTasneemNaturelKinarut,Putatan,Penampang Sabah

Saya Naseebah, menjalankan bisnes barangan keperluan bayi. Saya adalah agen Tasneem Naturel bagi kawasan Kinarut, Putatan, Penampang. Kenapa saya suka produk Tasneem Naturel? Produk berasaskan 100% bahan semulajadi (natural). Tanpa bahan kimia seperti paraben, sls, alkohol dan sebagainya. Mudah digunakan. Produk melibatkan sapuan luaran sahaja. Sapu-sapu inshaaAllah selesai masalah. Travel friendly. Saiz produk yang kompak […]

Pengedar Tasneem Naturel Kuala Penyu, Sabah

tasneemnaturelkualapenyukurukan

Assalamualaikum..nunu abar 🙂 Saya Anita Binti Zakaria, berasal dari daerah Kuala Penyu, Sabah. Mula menjadi ahli keluarga Tasneem secara kebetulan disebabkan naluri seorang ibu yang berusaha untuk memberi yang terbaik buat sumandak wagu saya. Teruja dengan keberkesanan balm Tasneem Naturel, saya berharap ibu-ibu di luar sana bersama saya berkongsi manfaat yang balm Tasneem berikan. Kenali […]

Cara Sapu Balm Tasneem Naturel

CaraSapuBalmTasneemNaturel

Balm Tasneem Naturel semakin mendapat tempat di hati ibubapa di Malaysia. Terutamanya ibubapa yang menitikberatkan penggunaan bahan semulajadi yang selamat untuk bayi mereka. Kandungan produk Tasneem Naturel yang tidak mengandungi bahan kimia berbahaya ini membuatkan ibubapa merasa lebih yakin untuk memilih balm Tasneem Naturel untuk kegunaan harian. Untuk hasil yang lebih optimum, ibubapa mestilah menggunakan […]

Urutan bayi dengan Teknik Vitaflex

urutankakivitaflex

Semakin ramai ibubapa hari ini sedar urutan bayi dapat membawa banyak kebaikan pada anak. Anak akan lebih tenang, tidur lebih nyenyak, penghadaman lebih lancar dan banyak lagi. Ada pelbagai teknik urutan untuk bayi. Salah satu yang bagus untuk diamalkan ialah urutan vitaflex. Urutan vitaflex biasanya digunakan bersama minyak aromaterapi seperti essential oil untuk membantu minyak […]