5 Tips Sentiasa Bersemangat dalam Bisnes

5 Tips Sentiasa Bersemangat dalam Bisnes

Bila jumpa kawan2 yang sama2 berbisnes, ramai yang tanya soalan ni. Macam mana nak kekalkan momentum dalam bisnes? Pada saya benda ini biasa masa awal2 kita mula berbisnes, sebab belum faham macam mana rentak orang berbisnes. Bila kita dah belajar macam2 ilmu, dah lalui beberapa fasa dalam bisnes perkara macam ni tak sepatutnya jadi isu […]

Dryer Machine Sudah Jadi Gajet Pilihan Surirumah Masakini

idealaundryroomcantik

Kali pertama saya tau mengenai dryer machine ni masa ikuti kelas formula masa anjuran Coach Husna Haron. Beliau mencadangkan dryer machine sebagai penyelesaian kepada masalah pengurusan pakaian. Biasalah cerita mak-mak ni kan, basuh baju, sidai baju lepas tu longgok baju. Nak melipat tu bercinta kemain. Memang lah ada antara penyelesaiannya sangkut ja semua baju, tapi […]