Monthly Archives

April 2018

in Tasneem Naturel

Pengedar Tasneem Naturel Denai Alam

Assalamualaikum, Kak Asma berasal dari Kelantan kini menetap di Denai Alam, Selangor. Surirumah berbisnes dengan empat cahaya mata comel. Kak Asma dah lama berbisnes dari rumah. Mula terjebak dengan Tasneem Naturel Jun 2017 dan masih setia sehingga sekarang. Rasa seronok dapat bantu sebarkan kelebihan balm Tasneem Naturel kepada ibu-ibu yang memerlukan. Pengalaman sendiri menjaga 4 anak, lebih terurus dan mudah dengan adanya semua balm ini terutamanya balm calmtime. Lebih seronok bila pelanggan mesej ucapan terima kasih kerana memperkenalkan balm Tasneem Naturel kepada mereka. Masa lapang, Kak Asma suka menonton cerita televisyen, biasanya cerita penyiasatan yang menjadi pilihan. Sambil-sambil tu Kak…

Continue reading
Related posts
in Agen Tasneem Naturel
Ini Rahsia leader Bisnes Saya dapat kekal lama Berbisnes
3 August 2021
in Umum
Kedai Bayi dan Farmasi Jual Produk Tasneem Naturel di Kelantan
14 February 2021
in Agen Tasneem Naturel
Kedai Bayi dan Farmasi Jual Produk Tasneem Naturel di Pahang.
8 October 2020
in Tasneem Naturel

Balm Skeenz Rawat Masalah Ruam Bayi Secara Semulajadi

Kulit anak kecil yang gebu memang sensitif terhadap perubahan. Panas sikit ja naik ruam. Berpeluh-peluh lama sangat kulit boleh merah-merah dan melecet. Kena gigit nyamuk berbintat-bintat. Masalah kulit macam ni nampak macam tak serius, tapi sebenarnya mengundang rasa tak selesa pada anak kecil. Tapi sebab belum pandai nak luahkan rasa tak selesa, hanya rengekan yang jadi peneman. Kadangkala kita sebagai ibu bukannya tak kesian, tapi serba salah nak sapu krim komersial yang kita sedia maklum mengandungi pelbagai bahan kimia berbahaya. Bahan kimia seperti paraben, mineral oil,  triclosan dan pewangi sintetik boleh menyebabkan iritasi terutamanya yang mempunyai kulit sensitif. Atas sebab itu Tasneem…

Continue reading
Related posts
in Agen Tasneem Naturel
Agen dan Stokis Balm Tasneem Naturel
6 October 2020
in Tasneem Naturel
Balm Sleeptime Tasneem Bantu Anak Susah Tidur
14 April 2020
in Agen Tasneem Naturel
Agen Tasneem Naturel Kulai, Johor
12 April 2020
in BIJAK NIAGA

Seronokkah Bekerja Dari Rumah?

Bila sembang pasal pendapatan tambahan, selalu orang cakap “Buat bisnes online la senang”. Dulu saya pun percaya dengan cakap-cakap tu, tapi bila dah terjun sendiri ke dunia bisnes, nak sebut ayat tu pun rasa dah tersekat di kerongkong. Tak la semudah bercakap kan. Cuma pada pandangan saya mulakan bisnes online ni lebih mudah dari bisnes tradisional sepenuhnya. Yang memerlukan kepada tempat untuk berniaga dan modal yang lebih besar. Bisnes online ada pilihan sistem dropship yang sangat menguntungkan sesiapa sahaja yang rebut peluang ini sebaiknya. Pengalaman 3 tahun dengan bisnes online, ia sangat menuntut masa kita di alam maya. Oleh kerana…

Continue reading
Related posts
in Ilmu Keibubapaan, Tasneem Naturel
Cara Hilangkan Kembung Perut Bayi secara Selamat dan Mudah
25 February 2019
in Ilmu Keibubapaan
7 Punca Bayi Menangis Malam, Doktor ini Berkongsi Pengalaman Lucu
9 January 2019
in Tasneem Naturel
Pengedar Tasneem Naturel Kudat, Sabah
17 May 2018
in Aktiviti Anak

Apa itu Doodle Art?

Penat perjalanan semalam masih terasa, namun ia bukan alasan nak bersenang lenang. Banyak yang perlu dibereskan bila seharian berada di luar semalam. Namun penat bukan alasan untuk mensia-siakan peluang yang ada depan mata kan. Saya rasa sangat bersyukur dapat bertemu dengan Puan Nor Abdullah semalam. Macam mimpi pun ada. Selama ni jumpa kat alam maya ja, memang tak sangka dapat bertemu muka kerana beliau menetap di Aran Saudi selepas berkahwin. Alhamdulillah kebetulan dia balik berjumpa keluarga, ada juga peluang anak-anak saya berguru dengan beliau. Melukis memang hobi anak-anak. Dan mungkin juga bakat. Namun ia jauh sama sekali dengan kemahiran yang…

Continue reading
Related posts
in Aktiviti Anak, Ilmu Keibubapaan
Tips Penting Asah Bakat Anak Pandai Melukis
4 January 2020
in Review
3 kelebihan Blackboard Sticker
11 April 2017
in Aktiviti Anak
Pengalaman Pertama Sertai Pertandingan Mewarna
30 January 2017