Monthly Archives

January 2020

in Agen Tasneem Naturel, BIJAK NIAGA

Cara Daftar Agen dan Dropship Tasneem Naturel

Produk Tasneem Naturel yang berasaskan essential oil semakin mendapat tempat dalam kalangan ibu-ibu di Malaysia. Dengan permintaan yang semakin meningkat, peluang jana pendapatan untuk agen dan dropship juga semakin meriah. 5 jenis balm Tasneem Naturel ini sudah menemui lebih 100 ribu ibubapa seluruh Malaysia sejak 2016 Rangkaian Jagaan bayi Baby New Range yang dilancarkan pada 2019 semakin mendapat tempat di hati ibubapa Sana sini permintaan untuk Cash on Delivery (COD) produk Tasneem semakin tinggi kerana produk Tasneem sudah menjadi keperluan bila anak tak sihat. Antara produk yang hot untuk COD ialah balm CF rub untuk masalah batuk dan selsema, balm…

Continue reading
Related posts
in Agen Tasneem Naturel
Agen dan Stokis Balm Tasneem Naturel
6 October 2020
in Tasneem Naturel
Balm Sleeptime Tasneem Bantu Anak Susah Tidur
14 April 2020
in Agen Tasneem Naturel
Agen Tasneem Naturel Kulai, Johor
12 April 2020
in Aktiviti Anak, Ilmu Keibubapaan

Tips Penting Asah Bakat Anak Pandai Melukis

Anak kedua ni sering di bayangi dengan bakat abang atau kakaknya. Anakanda Fateh memang dari awal suka melukis komik. Tapi Faqihah lebih cenderung pada lukisan bebas tapi ada plot cerita. Bila Fateh asyik ajak dia lukis komik, dia pun mengadu kat saya “Ummi, adik tak pandai la lukis komik macam Fateh” Takpe, adik lukis ja apa2 yang adik nak lukis. Tak payah ikut orang lain. Dan hasilnya kebelakangan ni Faqihah kerap lukis kronologi cerita macam ni. Tatau la panggil apa kan, tapi dia enjoy dengan apa yang dia lukis. Sejam dia dok senyap mengadap sorang2 nanti ada la hasilnya. Bila…

Continue reading
Related posts
in Ilmu Keibubapaan
3 Teknik Rangsang Anak Suka Bertanya
2 May 2018
in Aktiviti Anak
Apa itu Doodle Art?
16 April 2018
in Aktiviti Anak, Ilmu Keibubapaan
5 Aktiviti Mudah Semasa Anak Menunggu Selain Bermain Gajet
18 July 2017