Pengedar Tasneem Naturel  Johor Bahru.

Assalamualaikum, salam sejahtra.

Hai semua. Nama diberi Khairul Bariah Binti Abd Latif. Nak senang panggil Yah. Berusia 33 tahun dan sudah  mendirikan rumah tangga. Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel. Berasal dari Pahang. Kini hampir 8 tahun bermastautin di Johor Bahru.

Inilah saya dan anak-anak, kalau kenal tegur la ye.

Saya seorang suri rumah dan hampir setahun juga terlibat dengan bisnes Tasneem Naturel. Bermulanya saya terlibat dengan Tasneem ini adalah sebagai pengguna dan hingga sekarang menjadi ejen. Atas tunjuk ajar dan perkongsian daripada Team  banyak perkara yang saya perolehi . Pengalaman sendiri menjaga si kecil lebih mudah dan terusur dengan adanya semua balam Tasneem ni. Lebih seronok bila dapat feedback positif dari ibu-ibu yang pernah menggunakan balm ini juga.

Inilah produk Tasneem Naturel yang pelbagai fungsi untuk merawat masalah anak kecil.

Kalau nak tahu, saya ni suka berjalan juga orangnya. Alhamdulillah setakat ni seleuruh semenanjung dah dijejaki. Angan-angannya nak bawa satu keluarga berjalan ke Borneo pulak. Boleh makan angin sambil melihat kehijauan dan keindahan ciptaanNya.

Oh ya, sebelum terlupa suka saya berkongsi dengan ibu dan ayah yang sedang mencari solusi untuk masalah anak kecil, Tasneem Naturel Johor sedia membantu. Ada yang rajin layan insta dan fb boleh la usha-usha di Instagram @cikyahtasneemnaturel dan FB page Cikyahtasneemnaturel.

Ok sebelum habis, nak bagi tau saya juga ada simpan stok balm di rumah. Sekiranya ada yang berdekatan sekitar kawasan  Johor Bahru dan Skudai perlukan balm segera boleh dating ambil di rumah atau cod pun disediakan. Sekiranya anda perlukan produk ini boleh hubungi saya melalui wasap ataupun  hubungi terus talian ini +60137230733.