Agen-Tasneem-Naturel-Puncak-Alam-Selangor

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai semua, nama diberi Najmina bt Md Isa. Nama glamor, boleh panggil Meen. Di blog, saya menggunakan nama umi najmeena. Gituuu.

Saya berasal dari Jitra, Kedah dan sekarang bermastautin di Puncak Alam, Selangor. Sudah hampir 11 tahun saya tinggal di sini sejak berkahwin dan memiliki tiga orang dara yang manis bak gula kabung. Hahaha.

Inilah gambar famili saya. Walau ke mana kami pergi, mesti akan bawa monopod. Senang nak wefie nanti ^_^

Bab bergambar dah menjadi hobi pula. Saya bekerja sebagai seorang guru. Mengajar subjek sains di sebuah sekolah rendah. Saya amat meminati bidang perkebunan. Orang muda cakap gardening. Hahaha. Rasa seronok bila pokok yang ditanam, menjadi sihat dan mengeluarkan hasil. Alhamdulillah.

Saya amat meminati bidang perkebunan sebab seronok tengok hasil tanaman

Saya bersyukur kerana suami dan anak-anak sentiasa menyokong setiap apa yang saya lakukan. Suami juga selalu juga tolong pos dan cod balm.

Cerita boleh terjebak dengan Tasneem Naturel ni, apabila anak ke-3 umi selalu tantrum. Berguling-guling meragam. Bermula dari situ saya membeli balm untuk kegunaan sekeluarga. Alhamdulillah kami serasi. Seterusnya, berasa teruja nak sebarkan kebaikan dan manfaat balm.

5 balm Tasneem Naturel yang berasaskan minyak pati premium tinggi membantu melegakan ketidakselesaan anak-anak.

💜Sleep time
Bantu anak utk dptkan tidur yg lena, memudahkan anak tidur dan dapatkan tidur yg berkualiti.

💚Calm time
Bantu anak lebih tenang, rileks dan mudah untuk di kawal/diurus. Melegakan tantrum anak.

❤Cf-Rub
Bantu melegakan batuk berkahak, selsema dan demam anak.

💛T-Rub
Bantu melegakan sembelit, cirit birit, perut sebu dan kembung anak

💙Skeenz
Bantu masalah kulit seperti ruam, ekzema, gigitan serangga dan sebagainya.

Oh ya, sebelum sampai ke penghujung, jika ada ibu dan bapa dalam kerunsingan untuk menyelesaikan masalah biasa yang dihadapi oleh anak kecil, Pengedar Tasneem Naturel Saujana Utama sedia membantu.

Jika kelapangan boleh usha-usha di Instagram @balm_tn dan FB Page Balm Tasneem For Kids.

Selain itu, saya juga ada menyediakan servis penghantaran (cod) di kawasan sekitar Puncak Alam, Saujana Utama, Hillpark, UiTM Puncak Alam, Sungai Buloh dan Meru. Boleh hubungi Umi melalui WhatsApp atau hubungi terus nombor 019-373 9600.