Agen Tasneem Naturel Sungai Petani sejak 2019.

Assamualaikum dan salam perkenalan semua.

Agen Tasneem Naturel Sungai Petani Kedah

Saya Wardah bt Abdul Rahman, berusia 34 tahun dan bergelar seorang ibu kepada sepasang cahaya mata berusia 8 tahun (Muhammad Yusuf) dan 6 tahun (Maryam). Kampung saya di Jitra dan kini kami sekeluarga menetap di Sungai Petani, Kedah.

Selain menjalankan perkhidmatan terapi bekam dan urutan untuk golongan wanita, saya juga terlibat berbisnes dengan Tasneem Naturel sejak 2 tahun yang lalu. Saya bermula dengan menjual selepas tertarik dengan perkongsian Master Leader, Puan Sakinah Hamid berkenaan manfaat bisnes bersama Tasneem Naturel dan kelebihan produk berasaskan ‘essential oil’.

Tak kenal maka tak cinta kan?
Jadi, selepas mendaftar sebagai ejen Agen Tasneem Naturel Sungai Petani, saya mula mencuba balm Tasneem Naturel pada anak-anak. Alhamdulillah, saya dapat melihat sendiri kesan baik penggunaan produk tersebut. Bila lihat maklum balas positif dari ibu-ibu lain, saya terus rasa teruja untuk sama-sama berkongsi kebaikan produk Tasneem Naturel ini.

Saya juga bersyukur kerana dengan menjadi Agen Tasneem Naturel Sungai Petani berpeluang mempelajari ilmu bisnes melalui tunjuk ajar Founder dan Master Sakinah Hamid yang lebih berpengalaman. Bergerak bersama ‘circle’ yang positif juga membuatkan saya tidak mudah menyerah kalah dan berusaha mencapai target income yang diinginkan.

Agen Tasneem Naturel Sungai Petani Kedah

Oh ya, bagi ibu dan ayah yang ingin mencuba produk Tasneem Naturel, saya juga sedia menghantar produk yang diingini khususnya di kawasan Sungai Petani dan sekitarnya. Yang jauh, saya boleh pos mengikut kurier yang bersesuaian.

Agen Tasneem Naturel Sungai Petani Kedah

Ibu dan ayah boleh mendapatkan maklumat berkaitan di FB Page Tasneem Naturel Sungai Petani atau follow saya di Instagram Tasneem Naturel Sungai Petani dan blog wardahnurani.com. Untuk pertanyaan atau panduan penggunaan produk, boleh hubungi saya di 018 5814510.