Tips Penting untuk Wanita Berjaya dalam Bisnes Online

Tips Penting untuk Wanita Berjaya dalam Bisnes Online

Bisnes online ni ada orang cakap senang, tak payah modal besar. Duduk rumah pun boleh buat duit. Itu betul. Tapi hakikatnya nak bangunkan bisnes online tetap ada cabarannya yang tersendiri. Tak semudah cakap-cakap orang la. Tips penting untuk berjaya dalam mempunyai push factor yang kuat dalam diri kita untuk betul-betul buat bisnes tu sampai jadi. […]

Kedai bayi dan Farmasi Jual Balm Tasneem Naturel di Selangor

Kedai-bayi-dan-Farmasi-Jual-Balm-Tasneem-Naturel-di-Selangor

Produk Tasneem Naturel sudah menjadi keperluan wajib setiap rumah yang mempunyai anak kecil. Rangkaian balm bayi dan produk jagaan bayi Tasneem telah membantu ribuan ibubapa seluruh Malaysia menguruskan bayi mereka dengan lebih mudah. Kedai About Umi & Baby, Shah Alam Kedai barangan Ibu dan bayi ini terletak di 17-1, Jalan Musytari am u5/am, seksyen u5,40150 […]

Agen Tasneem Naturel Puncak Alam, Selangor

Agen-Tasneem-Naturel-Puncak-Alam-Selangor

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai semua, nama diberi Najmina bt Md Isa. Nama glamor, boleh panggil Meen. Di blog, saya menggunakan nama umi najmeena. Gituuu. Saya berasal dari Jitra, Kedah dan sekarang bermastautin di Puncak Alam, Selangor. Sudah hampir 11 tahun saya tinggal di sini sejak berkahwin dan memiliki tiga orang dara yang manis bak […]

Kleenzy Pencuci Botol dan Puting Susu Terbaik

Kleenzy Pencuci Botol dan Puting Susu Terbaik

Bila ada anak minum susu botol, isu yang selalu mak mak kena hadap ialah puting susu berkerak. Terlambat cuci ja memang alamat lekat la kerak-kerak susu kat keliling puting tu. Sekali dah lekat tu bukan senang pulak tu nak cuci, macam-macam pencuci guna pun belum tentu boleh tanggal semua. Kalau biar lama-lama boleh jadi bahaya […]

Tasneem Naturel Lancarkan New Baby Range, Produk Bayi Terbaik di Malaysia

Tasneem Naturel Lancarkan New Baby Range, Produk Bayi Terbaik di Malaysia

Menanti saat kelahiran cahaya mata adalah saat indah bagi mana-mana pasangan, terutamanya menyambut anak sulung. Segala aspek si kecil akan cuba disediakan sebaiknya. Perasaan teruja membuat persiapan semakin bertambah bila melewati kedai-kedai barangan bayi tak kira lah samaada di pasaraya mahupun di online sendiri. Pasti semua ibubapa mahu membuat pilihan terbaik untuk cahaya mata masing-masing. […]

Kedai Bayi dan Farmasi Menjual Balm Tasneem Naturel di Kedah

Kedai-bayi-dan-farmasi-jual-balm-Tasneem-di-Kedah

Produk Tasneem Naturel semakin mendapat tempat di hati ibu bapa hari ini. Ramai yang semakin sedar mengenai penggunaan essential oil yang lebih selamat untuk bayi terutamanya yang baru lahir. Produk dari bahan semulajadi ini mendapat kepercayaan ramai kerana keberkesanannya yang pantas atasi masalah anak kecil seperti batuk, selsema, kembung , sawan tangis dan susah tidur. […]

Agen Tasneem Naturel Dengkil, Selangor

Assalamualaikum dan salam perkenalan. Hai saya Maizatul Akma,lebih mesra di panggil Mai. Saya berasal dari Dengkil Selangor dan masih menetap di sini sehingga kini. Saya sudah berusia 33 tahun dan mempunyai sebuah keluarga kecil yang terdiri daripada seorang suami, seorang anak lelaki (7tahun), dan dua orang anak perempuan (5 tahun dan 3 tahun) yang sedang  […]

Agen Tasneem Naturel Johor Bharu

Pengedar Tasneem Naturel  Johor Bahru. Assalamualaikum, salam sejahtra. Hai semua. Nama diberi Khairul Bariah Binti Abd Latif. Nak senang panggil Yah. Berusia 33 tahun dan sudah  mendirikan rumah tangga. Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel. Berasal dari Pahang. Kini hampir 8 tahun bermastautin di Johor Bahru. Saya seorang suri rumah dan hampir setahun […]

Agen Tasneem Naturel Seremban, Negeri Sembilan

Lin Jamal berasal dari Johor dan kini menetap di Seremban. Sudah berkahwin dan mempunyai dua orang anak. Pernah memegang jawatan arkitek landskap di dua buah syarikat swasta sebelum meletakkan jawatan pada 2013. Tidak betah untuk duduk diam di rumah, Lin mula berniaga di atas talian. Pernah menjual set cadar dan comforter, tudung, telekung, popia bersalut […]

Agen Tasneem Naturel Ayer Keroh, Melaka

Hai, saya Nurul Huda Binti Ramli. Lebih mesra dengan panggilan Huda.  Saya berasal dari Bachok, Kelantan dan sekarang menetap di Melaka hampir 9 tahun. Saya berusia 32 Tahun, sudah berkahwin dan dikurniakan sepasang cahaya mata berumur 5 tahun dan 2 tahun. Saya adalah seorang surirumah sepenuh masa dan menjalankan bisness produk bayi keluaran Tasneem Naturel […]

Agen Tasneem Naturel Dungun, Terengganu

Agen Tasneem Naturel Dungun, Terengganu

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai, Wan Norfatimah Aini Binti W Malek. Nama panggilan banyakkkk, dulu yang panggil Kak Long, Along, Fatimah, Aini, Wan dan Wafa. Bila masuk keluarga mertua pula dapat panggilan Kak Cik. Sejak menjadi emak kepada seorang hero, mula biasakan diri sebagai Ibu di media sosial.  Ibu dilahirkan pada tahun 1992 dan  ibu […]

Bayi Tak Berak Berhari-hari, Perlukah Ibu Risau?

bayi tak berak 3 hari

Saya baru berbual dengan seorang ibu muda yang ada bayi usia 50 hari. Dia berkongsi kerisauan anaknya jarang buang air besar. Alhamdulillah saya ada sedikit pengalaman yang sama semasa anakanda Fateh masih bayi, jadi saya kongsikan dengan beliau. Anakanda Fateh minum susu ibu sepenuhnya. Tapi pelik juga bila dia tak berak berhari-hari. Bukan ke orang […]