Teks : Sakina Hamid

Foto : Sakina Hamid

Alhamdulillah, catatan di blog ini sudah melepasi 100 post pertama. Dah lepas pantang kot eh..hehe. Rasanya macam baru ja bermula, kejap semangat kejap down dah sampai ke entri 101.

100 POST

Alhamdulillah Allah kurniakan kekuatan untuk bermula dulu. Walaupun dalam keadaan hanya tahu nak berkongsi, tapi tak tahu teknik yang betul. Bila dah mula, belajar sikit-sikit dan baiki dari masa ke semasa.

Sehingga entri 101 ni, saya belum berpuashati dengan penulisan saya di blog ini. Masih banyak lagi yang belum terzahir, dan masih mencari cara yang terbaik menjadikan penulisan saya membawa manfaat kepada ummah.

Doakan saya ya.

Salam entri 101 :-D,

www.sakinahamid.com

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge