Alhamdulillah produk Tasneem sudah mendapat tempat di hati ibu bapa di Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia. Semakin ramai yang memahami kepentingan menggunakan produk yang bebas dari bahan kimia dan sintetik. Malah produk ini juga telah banyak membantu memudahkan urusan harian ibu bapa bersama anak-anak. Alhamdulillah.

5 koleksi balm yang banyak membantu ibubapa mengurus anak-anak

Anda boleh dapatkan rangkaian produk Tasneem dari Agen Sah Tasneem atau di rangkaian Kedai Bayi dan Farmasi seperti berikut.

Farmasi Friska Gong Badak, Kuala Terengganu

Bagi penduduk warga Kuala Terengganu yang memerlukan produk Tasneem Naturel boleh berkunjung ke Farmasi Friska Gong Badak untuk mendapatkannya.

Lot 31468-A Tingkat Bawah, Jalan Gong Badak, Kampung Gong Badak, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu

Lokasi farmasi ini berada di deretan Fauzi Nasi Kerabu atau Kambing Bakar Guangzhou Gong Badak. Carian google boleh klik DISINI.

Lokasi farmasi ini

Farmasi ini beroperasi setiap hari dari jam 9.00 pagi hingga jam 10.00 malam, Jumaat rehat pukul 12.00 tengahari sehingga jam 5.00 petang.

Di dalam farmasi ini ada menjual pelbagai ubatan, makanan kesihatan dan alatan bantuan kesihatan. Turun menyediakan barangan mandian, pampers dan susu.

Barisan stok Tasneem di rak farmasi ini

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan berkaitan stok di farmasi ini, boleh hubungi kami di SINI.

Jika tiada Kedai Bayi dan Farmasi berhampiran anda yang menjual rangkaian produk Tasneem, boleh dapatkan secara online di SINI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge