Kebanyakkan ibubapa sekarang berusaha memberi yang terbaik buat si manja mereka. Mereka mengambilkira penggunaan produk yang selamat buat si manja agar mereka sentiasa sihat dan ceria. Di Tasneem Naturel, kami memang menggunakan bahan yang semulajadi dan bebas dari bahan yang merbahaya.

Produk Tasneem Naturel kini boleh di dapati dari Kedai Bayi dan Farmasi di seluruh negeri. Di sini lokasi bagi penduduk di negeri Kelantan yang mahu mendapatkan produk Tasneem Naturel.

Lead Farmasi Jelawat

37, Jln Jelawat – Tangok, Pekan Jelawat, 16070 Jelawat Bachok, Kelantan

Bagi penduduk warga Jelawat yang mahu mendapatkan produk Tasneem, boleh berkunjung ke Lead Farmasi Jelawat. Lokasinya berdekatan dengan Pasar Jelawat.

Carian google boleh klik DI SINI.

Lokasi farmasi ini berhampiran dengan Pasar Pekan Jelawat

Farmasi ini beroperasi setiap hari Sabtu hingga Ahad dari jam 9.00 pagi ke jam 10.00 malam, manakala pada hari Jumaat farmasi beroperasi dari jam 8.00 pagi hingga jam 4.00 petang.

Sebahagian stok Tasneem Naturel di rak farmasi

Di dalam farmasi ini ada juga menjual pelbagai barangan bayi dan ubat-ubatan. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan stok, boleh hubungi kami di talian 0139795317.

Jika tiada Kedai Bayi dan Farmasi berhampiran anda yang menjual rangkaian produk Tasneem, boleh dapatkan secara online di SINI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge