Alhamdulillah semakin ramai yang mengambil berat akan kepentingan menggunakan produk yang natural dan tiada unsur bahan kimia dalam produk barangan bayi. Di Tasneem Naturel, kami memang menggunakan dari bahan semulajadi dan bebas dari bahan merbahaya.

5 koleksi balm Tasneem Naturel yang telah membantu ramai ibubapa.

Anda boleh mendapatkan produk Tasneem Naturel melalui Agen yang berdaftar atau dari Kedai dan Farmasi seperti berikut:

Sunny Pharmacy

No.41, Ground Floor, Lorong Bertam Ria 2, Taman Bertam Ria, 13200 Kepala Batas, Pulau Pinang.

Bagi penduduk sekitar Kepala Batas boleh berkunjung ke Sunny Pharmacy untuk mendapatkan produk Tasneem Naturel. Farmasi ini berada di alamat No.41, Ground Floor, Lorong Bertam Ria 2, Taman Bertam Ria, 13200 Kepala Batas, Pulau Pinang.

Lokasi farmasi ini berada dekat dengan deretan kedai RM2. Beroperasi dari jam 8.00 sehingga jam 9.00 malam. Farmasi ini turut menjual pelbagai keperluan ubat-ubatan dan alatan kesihatan.

Barisan produk Tasneem Naturel di rak farmasi

Carian Google boleh dapatkan DISINI.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan stok di farmasi ini boleh hubungi kami di talian INI.

BUTIK SALJU CAWANGAN TELUK KUMBAR

BUTIK SALJU CAWANGAN TELUK KUMBAR

Bagi warga Teluk Kumbar yang memerlukan produk Tasneem Naturel, boleh berkunjung ke Butik Salju cawangan Teluk Kumbar di sini. Butik ini beralamat No. 12, Tingkat Teluk Kembar 1, Bandar Baru Telok Kumbar, 11910 Teluk Kembar, Pulau Pinang.

Lokasi butik ini berdekatan dengan kedai Ikhwan. Carian Google boleh klik DI SINI.

Beroperasi setiap hari dari jam 9.00 pagi sehingga jam 5.00 petang. Di butik ini ada menjual pelbagai barangan muslimah, barangan solekan, barang berpantang dan barang keperluan bayi.

 

Jika anda ada pertanyaan berkenaan stok Tasneem di butik ini, boleh hubungi di talian INI.

FARMASI TELUK KUMBAR

Bagi warga Teluk Kumbar yang nak dapatkan produk Tasneem, boleh juga berkunjung ke Farmasi Teluk Kumbar. Farmasi ini terletak di Lengkok Teluk Kumbar 4, Bandar Baru Teluk Kumbar, 11910 Bayan Lepas, Pulau Pinang.

Lokasi farmasi ini berdekatan dengan Kedai Ikhwan. Carian google boleh klik SINI.

 

Farmasi ini beroperasi setiap hari dari jam 9.00 pagi sehingga jam 5.00 petang. Di farmasi ini turut ada menjual ubat-ubatan dan barang keperluan bayi.

Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan berkenaan stok Tasneem boleh hubungi kami di talian INI.

Jika tiada Kedai Bayi dan Farmasi berhampiran anda yang menjual rangkaian produk Tasneem, boleh dapatkan secara online di SINI.