Resty Oil Minyak Baby Terbaik kerana dirumus lembut kepada kulit bayi. Minyak baby penting untuk mengekalkan kelembapan kulit bayi. Kulit kering boleh mendatangkan rasa tidak selesa terutamanya bayi dengan kulit sensitif.

Namun penggunaan minyak bayi dengan kandungan minyak mineral (mineral oil) sebenarnya hanya mengundang masalah yang lebih besar pada bayi kelak. Ia mengandungi bahan berbahaya untuk tubuh dan boleh menyebabkan pori kulit tersumbat.

Resty Oil  Minyak Baby Terbaik

Kerana itu Resty oil Minyak Baby Terbaik dari Tasneem Naturel hanya mengandungi minyak dari bahan semulajadi. Resty oil mengandungi Jojoba oil, sweet almonds oil dan grapeseed oil. Semua minyak semulajadi ini sangat bagus untuk kulit dan selamat digunakan pada bayi tanpa was-was.

Resty Oil  Minyak Baby Terbaik

Selain itu Resty oil juga mengandungi essential oil eucalyptus, lemon, lavender, dan rosemary. Semua minyak ini memberi efek menenangkan anak, mengurangkan batuk dan selsema serta membantu tidur yang nyenyak

cara penggunaan resty oil sangat mudah, ibu-ibu boleh sapukan pada anak anda selepas mandi untuk mengekalkan kelembapan kulit anak anda dan mengelakkan kulit menjadi kering

urutan bayi memberikan keselesaan untuk anak dan ibu. Urut perlahan-lahan pada kulit anak anda.