TasneemNaturelDenaiAlam

Assalamualaikum, Kak Asma berasal dari Kelantan kini menetap di Denai Alam, Selangor. Surirumah berbisnes dengan empat cahaya mata comel.

TasneemNaturelDenaiAlam

Kalau jumpa Kak Asma kat luar tegur lah ya 🙂

Kak Asma dah lama berbisnes dari rumah. Mula terjebak dengan Tasneem Naturel Jun 2017 dan masih setia sehingga sekarang. Rasa seronok dapat bantu sebarkan kelebihan balm Tasneem Naturel kepada ibu-ibu yang memerlukan.

Pengalaman sendiri menjaga 4 anak, lebih terurus dan mudah dengan adanya semua balm ini terutamanya balm calmtime. Lebih seronok bila pelanggan mesej ucapan terima kasih kerana memperkenalkan balm Tasneem Naturel kepada mereka.

TasneemNaturelDenaiAlam

Balm Tasneem Naturel mudahkan Kak Asma uruskan anak-anak yang sedang membesar

Masa lapang, Kak Asma suka menonton cerita televisyen, biasanya cerita penyiasatan yang menjadi pilihan. Sambil-sambil tu Kak Asma juga suka melepak kat insta. Jemput folo inta kak asma di @deedeekidshop.

Kak Asma ada simpan stok balm kalau kawan-kawan perlukan segera. Boleh datang ambil di Rumah Kak Asma. Kalau nak COD pun boleh diuruskan. Kak Asma boleh hantar ke kawasan Denai Alam, Shah Alam, Taman Bukit Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Shah Alam, dan kawasan sekitarnya. Boleh hubungi Kak Asma di nombor 0129543454 atau wasap di SINI.