Sabun mandi baby terbaik adalah yang mengandungi bahan semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya. Dua jenis mandian ini bukan semata-mata mandian untuk bersihkan badan, tapi ia juga mempunyai efek dari essential oil yang digunakan dalam mandian ini.

CF bath mandian untuk redakan demam bayi

CF bath dirumus dari ekstrak sireh dan tea tree oil sebagai antiseptik. Mandian ini juga mempunyai ekstrak strawberry yang merupakan agen pembersih kulit yang sangat bagus.

Selain itu kandungan essential oil orange, lemon, cypress, eucalypthus, frankinsense sangat bagus untuk melegakan rongga pernafasan, mencairkan kahak dan melegakan selsema.

Mandian ini juga boleh digunakan untuk turunkan suhu demam kerana mengandungi minyak dari lemon. Tak perlu kita bersusah payah sediakan perahan lemon lagi bila anak demam.

Dengan segala kebaikan bahan yang ada di dalam mandian ini, tak hairanlah ia menjadi hot produk di Tasneem Naturel.

cf-bath berfungsi untuk membantu menurunkan suhu badan. Selain itu, ia dapat membantu untuk melegakan batuk dan selsema. Ia membantu untuk melegakan pernafasan dan membantu untuk mengurangkan kahak anak anda.

Untuk menggunakan cf-bath anda perlu basahkan badan dan rambut anak dengan menggunakan air suam kemudian letakkan cf-bath di atas tangan dan perlahan-lahan sapu. Selepas itu basuh dan lap badan bayi menggunakan tuala.

Sabun mandi baby terbaik Bubbly Lavender

Calm bath pula adalah mandian yang dirumus dengan essential oil khusus untuk memberikan rasa tenang pada anak. Mandian ini sangat disyorkan untuk anak kecil yang kerap meragam dan tidur kurang nyenyak.

Sabun mandi baby terbaik

Minyak lavender in berfungsi membantu menenangkan anak anda. Selain itu dapat mengurangkan keletihan dan memudahkan anak tidur dengan lena.

Untuk maklumat lanjut hubungi agen Tasneem Naturel berhampiran atau wasap ke 0194715407