Tag

hand sanitizer natural

in Agen Tasneem Naturel, Tasneem Naturel

Tasneem Naturel Lancarkan New Baby Range, Produk Bayi Terbaik di Malaysia

Menanti saat kelahiran cahaya mata adalah saat indah bagi mana-mana pasangan, terutamanya menyambut anak sulung. Segala aspek si kecil akan cuba disediakan sebaiknya. Perasaan teruja membuat persiapan semakin bertambah bila melewati kedai-kedai barangan bayi tak kira lah samaada di pasaraya mahupun di online sendiri. Pasti semua ibubapa mahu membuat pilihan terbaik untuk cahaya mata masing-masing. Seboleh mungkin kita mahu elakkan anak kecil yang masih fragile itu dari produk-produk yang boleh bawa mudarat pada kesihatan anak untuk jangka panjang. Memahami ibubapa hari ini yang semakin cakna mengenai produk jagaan bayi yang selamat tanpa bahan kimia berbahaya, Tasneem Naturel melancarkan 10 rangkaian…

Continue reading
Related posts
in Agen Tasneem Naturel
Ini Rahsia leader Bisnes Saya dapat kekal lama Berbisnes
3 August 2021
in Umum
Punca Masalah Kulit Pada Bayi dan Cara Pencegahannya
18 April 2021
in Umum
Penyakit Kulit Yang Selalu Dialami Bayi
16 April 2021
in Ilmu Keibubapaan, Tasneem Naturel, Umum

Hand Sanitizer tanpa Alkohol lebih Selamat untuk Bayi

Asalnya dulu hand sanitizer atau cecair pembersih tangan ni doktor ja yang selalu guna kan. Sebelum pegang baby kita doktor basuh tangan dengan sabun, lap dengan tisu kemudian pakai hand sanitizer. Lepas pegang baby pun macam tu jugak. Memang hand sanitizer ni ada kat mana-mana ja dalam hospital ni. Tapi sejak banyak wabak jangkitan udara macam penyakit tangan, kaki dan mulut (HFMD) berlaku di negara kita, hand sanitizer dah jadi macam keperluan wajib dalam beg tangan ibu-ibu sekarang. Apatah lagi bila ke tempat-tempat awam seperti taman permainan dan supermarket, makin bertambah risau kalau tak lindungi anak dari bahaya jangkitan. Dulu…

Continue reading
Related posts
in Agen Tasneem Naturel
Ini Rahsia leader Bisnes Saya dapat kekal lama Berbisnes
3 August 2021
in Umum
Kedai Bayi dan Farmasi Jual Produk Tasneem Naturel di Kelantan
14 February 2021
in Agen Tasneem Naturel
Agen dan Stokis Balm Tasneem Naturel
6 October 2020
Close