Kedai bayi dan Farmasi Jual Balm Tasneem Naturel di Selangor

Kedai-bayi-dan-Farmasi-Jual-Balm-Tasneem-Naturel-di-Selangor

Produk Tasneem Naturel sudah menjadi keperluan wajib setiap rumah yang mempunyai anak kecil. Rangkaian balm bayi dan produk jagaan bayi Tasneem telah membantu ribuan ibubapa seluruh Malaysia menguruskan bayi mereka dengan lebih mudah. Kedai About Umi & Baby, Shah Alam Kedai barangan Ibu dan bayi ini terletak di 17-1, Jalan Musytari am u5/am, seksyen u5,40150 […]

Agen Tasneem Naturel Puncak Alam, Selangor

Agen-Tasneem-Naturel-Puncak-Alam-Selangor

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai semua, nama diberi Najmina bt Md Isa. Nama glamor, boleh panggil Meen. Di blog, saya menggunakan nama umi najmeena. Gituuu. Saya berasal dari Jitra, Kedah dan sekarang bermastautin di Puncak Alam, Selangor. Sudah hampir 11 tahun saya tinggal di sini sejak berkahwin dan memiliki tiga orang dara yang manis bak […]

Mandian bayi terbaik CF bath & Calm Bath

Dua jenis mandian ini bukan semata-mata mandian untuk bersihkan badan, tapi ia juga mempunyai efek dari essential oil yang digunakan dalam mandian ini. CF bath mandian untuk redakan demam bayi CF bath dirumus dari ekstrak sireh dan tea tree oil sebagai antiseptik. Mandian ini juga mempunyai ekstrak strawberry yang merupakan agen pembersih kulit yang sangat […]

Resty Oil, Minyak Baby Terbaik Tasneem Naturel

Minyak baby penting untuk mengekalkan kelembapan kulit bayi. Kulit kering boleh mendatangkan rasa tidak selesa terutamanya bayi dengan kulit sensitif. Namun penggunaan minyak bayi dengan kandungan minyak mineral (mineral oil) sebenarnya hanya mengundang masalah yang lebih besar pada bayi kelak. Ia mengandungi bahan berbahaya untuk tubuh dan boleh menyebabkan pori kulit tersumbat. Kerana itu Resty […]

Kleenzy Pencuci Botol dan Puting Susu Terbaik

Kleenzy Pencuci Botol dan Puting Susu Terbaik

Bila ada anak minum susu botol, isu yang selalu mak mak kena hadap ialah puting susu berkerak. Terlambat cuci ja memang alamat lekat la kerak-kerak susu kat keliling puting tu. Sekali dah lekat tu bukan senang pulak tu nak cuci, macam-macam pencuci guna pun belum tentu boleh tanggal semua. Kalau biar lama-lama boleh jadi bahaya […]

Kalmy losyen atasi masalah bayi kulit kering

Zaman sekarang ini banyak produk bayi seperti losyen terjual di pasaran. Tetapi tak semua produk yang dikeluarkan bagus untuk bayi. Ada sesetengah produk yang mengandungi bahan kimia seperti mineral oil, paraben dan Colorants. Tapi jangan risau, Tasneem natural telah mengeluarkan losyen yang 100 peratus diperbuat daripada bahan semula jadi. Kalmy losyen telah dirumus dari minyak […]

Tasneem Naturel Lancarkan New Baby Range, Produk Bayi Terbaik di Malaysia

Tasneem Naturel Lancarkan New Baby Range, Produk Bayi Terbaik di Malaysia

Menanti saat kelahiran cahaya mata adalah saat indah bagi mana-mana pasangan, terutamanya menyambut anak sulung. Segala aspek si kecil akan cuba disediakan sebaiknya. Perasaan teruja membuat persiapan semakin bertambah bila melewati kedai-kedai barangan bayi tak kira lah samaada di pasaraya mahupun di online sendiri. Pasti semua ibubapa mahu membuat pilihan terbaik untuk cahaya mata masing-masing. […]

Kedai Bayi dan Farmasi Menjual Balm Tasneem Naturel di Kedah

Kedai-bayi-dan-farmasi-jual-balm-Tasneem-di-Kedah

Produk Tasneem Naturel semakin mendapat tempat di hati ibu bapa hari ini. Ramai yang semakin sedar mengenai penggunaan essential oil yang lebih selamat untuk bayi terutamanya yang baru lahir. Produk dari bahan semulajadi ini mendapat kepercayaan ramai kerana keberkesanannya yang pantas atasi masalah anak kecil seperti batuk, selsema, kembung , sawan tangis dan susah tidur. […]

Agen Tasneem Naturel Dengkil, Selangor

Assalamualaikum dan salam perkenalan. Hai saya Maizatul Akma,lebih mesra di panggil Mai. Saya berasal dari Dengkil Selangor dan masih menetap di sini sehingga kini. Saya sudah berusia 33 tahun dan mempunyai sebuah keluarga kecil yang terdiri daripada seorang suami, seorang anak lelaki (7tahun), dan dua orang anak perempuan (5 tahun dan 3 tahun) yang sedang  […]

Agen Tasneem Naturel Johor Bharu

Pengedar Tasneem Naturel  Johor Bahru. Assalamualaikum, salam sejahtra. Hai semua. Nama diberi Khairul Bariah Binti Abd Latif. Nak senang panggil Yah. Berusia 33 tahun dan sudah  mendirikan rumah tangga. Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel. Berasal dari Pahang. Kini hampir 8 tahun bermastautin di Johor Bahru. Saya seorang suri rumah dan hampir setahun […]

Agen Tasneem Naturel Seremban, Negeri Sembilan

Lin Jamal berasal dari Johor dan kini menetap di Seremban. Sudah berkahwin dan mempunyai dua orang anak. Pernah memegang jawatan arkitek landskap di dua buah syarikat swasta sebelum meletakkan jawatan pada 2013. Tidak betah untuk duduk diam di rumah, Lin mula berniaga di atas talian. Pernah menjual set cadar dan comforter, tudung, telekung, popia bersalut […]

Agen Tasneem Naturel Ayer Keroh, Melaka

Hai, saya Nurul Huda Binti Ramli. Lebih mesra dengan panggilan Huda.  Saya berasal dari Bachok, Kelantan dan sekarang menetap di Melaka hampir 9 tahun. Saya berusia 32 Tahun, sudah berkahwin dan dikurniakan sepasang cahaya mata berumur 5 tahun dan 2 tahun. Saya adalah seorang surirumah sepenuh masa dan menjalankan bisness produk bayi keluaran Tasneem Naturel […]